Βοηθήστε το σώμα σας να καταπονείται λιγότερο. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα.

Η άσκηση καταπονεί τις αρθρώσεις σας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως τα πέλματα και τους αστραγάλους σας. Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας ή μετά από έντονη προπόνηση, αυτό μεταφράζεται σε:

  • Κούραση
  • Μυϊκό σφίξιμο
  • Πόνος

Αλλά τι γίνεται αν τα παπούτσια σας θα μπορούσαν να μειώσουν την πίεση στα πέλματα και τις αρθρώσεις σας και αντί να αισθάνεστε κόπωση, πόνο και σφίξιμο αφεθείτε και νιώσετε τόση ενέργεια λες και μόλις ξεκινήσατε την ημέρα ή την προπόνησή σας; Μαγεία, σωστά; Στην πραγματικότητα, είναι η επιστήμη – η επιστήμη πίσω από τα παπούτσια επαναφοράς OOFOS.

Ανακτήστε ταχύτερα τις δυνάμεις σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας OOFOS.

Με την τεχνολογία OOfoam ™, η OOFOS απορροφά κατά 37% περισσότερο τους κραδασμούς * συγκριτικά με τα παπούτσια που κατασκευάζονται με τη χρήση των παραδοσιακών υλικών αφρού με αποτέλεσμα τον τέλειο συνδυασμό μαξιλαριού και σταθερότητας.Επίσης, υπάρχει ο ειδικά πατενταρισμένος μας πάτος. Με τον συγκεκριμένο πάτο προστατεύουμε και στηρίζουμε την καμάρα του ποδιού προκειμένου να μειώσουμε την ενεργειακή τάση στους αστραγάλους κατά 20% * σε σύγκριση με τα υποδήματα των ανταγωνιστών μας. Έτσι το περπάτημα είναι ευκολότερο, η επαναφορά πιο γρήγορη. Και εσείς πραγματικά νιώθετε καλύτερα.

* Βασίζεται σε εργαστηριακή μελέτη 2018 του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια

 

SOCIAL MEDIA
Oofos Greece