Στη Mr. Lacy ζούμε, αναπνέουμε και αγαπάμε. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο που ενώνει και συνδέει τους ανθρώπους που μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον για το χρώμα και τη χαρά της ζωής. Πιστεύουμε ότι η θετικότητα φέρνει μαζί της πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για εξέλιξη. Στη Mr. Lacy πιστεύουμε ότι με απλές κινήσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα εμφάνιση, πρωτότυπη, μοδάτη, έντονη, καθαρή και με προοδευτική σκέψη που οδηγεί σε μια χαρούμενη ζωή.

Πιστεύουμε σε έναν πράσινο και υγιή πλανήτη, με σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον.

Προσκαλούμε όλους να βάλουν χρώμα και απλότητα στη ζωή τους για να γίνει ο κόσμος μας ένα πιο ευτυχισμένο και καλύτερο μέρος για να ζούμε.

Η ΒΕΤΟ Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Mr. Lacy στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2014.

 

Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κορδονιών στον κόσμο

Από το 2000 η εμβληματική και διεθνώς καθιερωμένη μάρκα Mr.Lacy κυριαρχεί στην κατηγορία των κορδονιών. Η εταιρεία Mr. Lacy, καθοδηγούμενη από μια ενεργητική και διαφοροποιημένη ομάδα με καινοτόμες ιδέες στην καρδιά των προϊόντων τους, αποτελεί μια θετικά προοδευτική εταιρεία που υπερηφανεύεται για την κατάκτηση της κορυφής ανάμεσα στους κατασκευαστές κορδονιών παπουτσιών και αναζητά πάντα νέους τρόπους δημιουργίας τάσεων, μοναδικότητας με στόχο να είναι πάντα η πρώτη επιλογή του κοινού.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως οι επικαλύψεις που αντέχουν στο νερό ή το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Hexagrip®,η εταιρεία Mr.Lacy είναι περήφανη για τη χρήση της καλύτερης ποιότητας ινών που είναι διαθέσιμες για την παραγωγή των καλύτερων προϊόντων. Πάντα σε εγρήγορση για την επόμενη ευκαιρία προκειμένου να επεκτείνουν τις ιδέες τους και να εμπνεύσουν μια ακόμη γενιά να εκφραστούν μέσα από διαχρονικά κομμάτια,η εταιρεία Mr.Lacy καταφέρνει πάντα να διαμορφώνει το μέλλον όσο αφορά τα κορδόνια παπουτσιών .

SOCIAL MEDIA

Mr Lacy Greece