Οι τσάντες μέσης και τα περιβραχιόνια ενυδάτωσης της Fitletic δημιουργήθηκαν από τους δρομείς, για τους δρομείς. Διαθέτουν άνετους χώρους αποθήκευσης, και είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα.

Η εταιρεία Fitletic διαθέτει προϊόντα για αθλητές όλων των επιπέδων και στόχος τους είναι να σας κινητοποιήσει προκειμένου να έχετε καλή φυσική κατάσταση και μια ευτυχισμένη ζωή γεμάτη υγεία. Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους να είναι ενεργοί και να ενσωματώσουν την φυσική κατάσταση στις καθημερινές τους συνήθειες. Τα προσαρμοσμένα και καινοτόμα αξεσουάρ τρεξίματος και γυμναστικής σας βοηθούν να συμμετέχετε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες απερίσπαστοι και σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Απολαύστε την ελευθερία της κίνησης – και αφήστε σε εμάς να φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

 

Οι ζώνες νεοπρενίοι είναι σχεδιασμένες όπως όλα τα αξεσουάρ μόδας και σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας με άνεση κάθε στιγμή τηλέφωνο, κλειδιά, μετρητά, νερό και σνακ, όλα εύκολα προσβάσιμα και ασφαλή ταυτόχρονα. Απολαύστε μια πρωινή πορεία, τζόκινγκ στο πάρκο ή απλά μια μεγάλη βόλτα στη φύση με άνεση και ελευθερία κινήσεων έχοντας μαζί σας ειδικά αξεσουάρ για το smartphone σας και πάντα με τα ειδικά αντανακλαστικά σήματα για ακόμη μεγάλύτερη ορατότητα και ασφάλεια από μεγάλη απόσταση.Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά μαλακά υφάσματα με υψηλή αντοχή στην υγρασία. Έχουν αντανακλαστικές ενδείξεις για υψηλή ορατότητας, έξυπνο δυναμικό σχεδιασμό και συνδυάζονται τέλεια με κάθε αθλητικό στύλ. Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε μια εύκολη μετάβαση από το στούντιο γυμναστικής / αγωνιστικής πίστας στους δρόμους – με απλότητα και άνεση για όλους εσάς που βρίσκεστε συνεχώς εν κινήσει .

SOCIAL MEDIA