Προστατεύει από τη φθορά που μπορεί να προκληθεί από την τριβή στο δέρμα σας. Με 100% φυτικά συστατικά που βοηθούν το δέρμα σας να διατηρεί υγρασία και απαλότητα. Το μόνο προϊόν στην κατηγορία του που δεν είναι παραπροϊόν πετρελαίου. Ποτέ δεν μεταδίδει γράσο.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η πρόληψη είναι ευκολότερη, ταχύτερη και κοστίζει λιγότερο από την αγορά πρώτων βοηθειών και την χρόνο αναμονής για ανάρρωση. Ο κίνδυνος τριβής είναι ότι ερεθίζει το δέρμα σας. Λίγο μπορεί να μην πειράζει πολύ, αλλά ο μικρός ερεθισμός μπορεί να γίνει η αιτία για παραπάτημα ή να δημιουργήσει φουσκάλες, σκασμένο δέρμα και μερικές φορές να μετατραπεί σε ανοικτή πληγή. Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν ουλές. Στις χειρότερες περιπτώσεις το σώμα σας μπορεί να είναι ανοικτό σε λοιμώξεις. Η διακοπή του ερεθισμού του δέρματος πριν ξεκινήσει είναι ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο του κινδύνου, τη διατήρηση υγιούς δέρματος και την έλλειψη πόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν το Body Glide.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στον αθλητισμό, όπου ξεκινήσαμε, η διάρκεια, η αντοχή και η συνολική απόδοση είναι κρίσιμες και η κατάσταση του δέρματος, των μυών και των αρθρώσεων είναι ζωτικής σημασίας και οι λύσεις μας βοηθούν τους αθλητές να πετύχουν τους στόχους τους μειώνοντας τριβή, με αντοχή στο νερό και την εφίδρωση. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αόρατα, μη λιπαρά και να τα φοράς χωρίς να τα νιώθεις.. Είναι εύκολα στη χρήση, αποτελεσματικά, υποαλλεργικά και ασφαλή για καθημερινή χρήση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Είναι 100% σίγουρο ότι όσο πιο συχνά το εφαρμόζετε τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα που έχετε. Μια εφαρμογή κρατάει όλη μέρα.

ΑΟΡΑΤΗ ΑΝΕΣΗ

Τα προϊόντα μας παραμένουν ακριβώς εκεί που τα εφαρμόζετε χωρίς να κλείνετε τους πόρους του δέρματος σας. Επιτρέπουν την εφίδρωση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Τα συστατικά μας προέρχονται από φυτά και πολλά είναι φυσικά μείγματα φυσικών κεριών και δεν χρησιμοποιούμε φθηνό πετρέλαιο (πετρελαϊκό), μεταλλικά, φυτικά έλαια, λανολίνη ή οποιαδήποτε ζωικά προϊόντα ή δοκιμές. Για να το θέσουμε με άλλο τρόπο, δεν θα σας προσφέρουμε βρώμικες λοσιόν, μη δοκιμασμένα φίλτρα ή λιπαρά, αναποτελεσματικά ζελέ.

Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

Τα προϊόντα Body Glide® σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για να πάτε και να κάνετε ότι πραγματικά επιθυμείτε, να φορέσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια και τα ρούχα σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες, περπατώντας στο δρόμο, στη δουλειά, στο παιχνίδι, σε ακραίες θερμοκρασίες, ζέστη και κρύο, υγρασία ή ξηρασία , από την έρημο έως τη θάλασσα, σε μεγάλα υψόμετρα ακόμη και κάτω από το νερό.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Όλοι εσείς οι πελάτες μας έχετε κάνει το Body Glide® αυτό που είμαστε σήμερα.Η φήμη των προϊόντων μας έχει γίνει γνωστή κυρίως από στόμα σε στόμα. Για αυτό το λόγο σας Ευχαριστούμε!!!

SOCIAL MEDIA