Η ARENA ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΠΟΡ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΠΟΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ARENA.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Arena εφοδιάζει τους κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου και τους λάτρεις των υδάτινων σπορ με μαγιό αγώνων, προπόνησης, αναψυχής και αξεσουάρ τα οποία έχουν κατασκευαστεί με βάση εμπεριστατωμένη έρευνα και τεχνογνωσία, καθώς και μια αδιάκοπη αφοσίωση στην ποιότητα.
Έχοντας ιδρυθεί το 1973 από τον εμπνευσμένο λάτρη των αθλημάτων, επιχειρηματία και πρωτοπόρο των αθλητικών χορηγιών Χορστ Ντάσλερ, η Arena ήταν η πρώτη εταιρεία μαγιό που ασχολήθηκε με την έρευνα σε υφάσματα και με τη δυναμική των ρευστών, αναζητώντας την ανάπτυξη των ταχύτερων, ελαφρύτερων, ανθεκτικότερων και πιο λείων προϊόντων τόσο για τους επαγγελματίες κολυμβητές όσο και για όλους όσους αγαπούν την κολύμβηση. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχώρισε η Arena κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, καθώς συνεχίζει να ορίζει τάσεις και να θέτει παγκόσμια πρότυπα μέχρι και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η Arena εφοδίασε μερικούς από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές κολύμβησης στον κόσμο, με τη μάρκα με τα τρία χαρακτηριστικά διαμάντια να ανεβαίνει στα βάθρα όλου του κόσμου, στα κορυφαία τουρνουά κολύμβησης. Πέρα από τα μαγιό για πισίνες αγώνων και προπόνησης, η εταιρεία εφαρμόζει το ένστικτό της για το νερό, καθώς και την τεχνογνωσία της στην εκτενή σειρά μαγιό παραλίας και αναψυχής, τα οποία είναι σχεδιασμένα να ακολουθούν ξεχωριστές ιταλικές τάσεις.

Έχοντας την έδρα της στο Τολεντίνο της Ιταλίας, το εμπορικό σήμα Arena διαθέτει παρουσία σε 103 χώρες σε όλη την υφήλιο. Με άμεση αντιπροσώπευση μέσω θυγατρικών που της ανήκουν εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, στη Γαλλία, στη Γερμανία και στις Η.Π.Α., ο όμιλος απασχολεί επίσης ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εταιρικών συνεργατών σε 86 χώρες, ενώ την ίδια στιγμή ο όμιλος Descente που έχει την έδρα του στην Ιαπωνία κατέχει και διαχειρίζεται το εμπορικό σήμα Arena σε 11 χώρες της Άπω Ανατολής.

Η ΒΕΤΟ Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Arena στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2010.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
SOCIAL MEDIA